Vacature doktersassistente

Gepubliceerd op

​​​Vacature : Doktersassistente in Loosduinen (Den Haag)

Wij zijn per direct op zoek naar een doktersassistente voor huisartsenpraktijk de Vos te Den Haag voor 16-24 uur per week. 

Werkdagen kunnen, in overleg, op verschillende manieren worden ingevuld van maandag t/m vrijdag. 


In de praktijk werken een huisarts, een waarnemend huisarts, twee doktersassistentes, een POH somatiek, POH GGZ, een VS en een praktijkmanager. Daarnaast werken in het pand nog twee andere huisartsenpraktijken. Hiermee hebben we een fijne samenwerking. 

De praktijk is gevestigd in de Loosduinse Hoofdstraat met een naastgelegen apotheek. 

Functie: als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je trieert aan de telefoon en plant de spreekuren. Daarnaast voer je zelfstandig medisch-technische handelingen uit m.u.v. bloedafname (laboratorium prikposten nabij). 

Wij bieden een collegiale samenwerking in een leuk team. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Huisartsenzorg. 


Kijk op de website https://www.huisartsloosduinen.nl voor informatie over de praktijk. 

Heb je interesse en ben je in het bezit van een (bijna) afgerond MBO doktersassistent diploma, dan nodigen we je graag uit te solliciteren. 

Stuur dan een e-mail voorzien van CV naar info@doktersassistentie.nl.

Voor vragen kan eveneens dit e-mailadres worden gebruikt of telefonisch contact worden gezocht met Daniëlle Kruger, praktijkmanager huisartsenpraktijk de Vos op 06-24863698. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!