Even voorstellen

Gepubliceerd op

Mijn naam is Johan de Vos, ik ben sinds 2012 arts en heb als basisarts gewerkt op de spoedeisende hulp, chirurgie en KNO. Sinds mijn opleiding tot huisarts, waarvan ik in 2019 ben afgestudeerd, heb ik in verschillende huisartspraktijken in Den Haag gewerkt. Ook   ben ik betrokken geweest bij een wijkproject kwetsbare ouderen in Den Haag zuidwest. 

Sinds vorig jaar werk ik in Loosduinen als waarnemend huisarts voor de praktijk van dokter Hueting en sinds september voor de praktijk van dokter Docters van Leeuwen.

Ik zal 3-4 dagen zelf in de praktijk aanwezig zijn, op de dagen dat ik er zelf niet ben zal dokter Aerts voor mij waarnemen. Naast de standaard huisartsenzorg kunt u ook bij mij terecht voor kleine chirurgische ingrepen en therapeutische injecties. Ook zal ik mij intensief gaan bezighouden met ouderenzorg, samen met verpleegkundig specialist ouderen Sandra Harthoorn. 

Ik heb heel veel zin om samen met assistentes Brenda en Tineke en de rest van het team aan de slag te gaan als uw huisarts.