Landelijk Schakelpunt (LSP)

Huisartsenpraktijk De Vos wisselt, nadat u hiervoor gericht toestemming hebt gegeven, via het Landelijk Schakelpunt relevante medische gegevens veilig en betrouwbaar met de Huisartsenpost (HAP). Bent u ’s avonds of in het weekend op de HAP geweest, dan deelt die op haar beurt een waarneembericht met de huisartsenpraktijk. Zo weet de huisarts precies met welke klachten u op de HAP bent geweest en wat er naar aanleiding daarvan is ondernomen.
Meer informatie kunt u vinden op de website volgjezorg.nl.

Wilt u ook toestemming verlenen zodat we u beter kunnen helpen? Vul dan alstublieft het toestemmingsformulier in. U kunt vervolgens het ingevulde formulier mailen naar de praktijk of inleveren op de praktijk.

Corona opt-in
Uitsluitend tijdens de coronacrisis kunnen de huisartsenpost en de SEH ook een samenvatting van de medische gegevens van de huisarts raadplegen als je geen keuze hebt gemaakt. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft hiervoor op 8 april 2020 een tijdelijke maatregel getroffen. Dat betekent dat veel meer mensen snel en goed geholpen kunnen worden